Tony Pauly

In 1983 richt Tony Pauly ATB b.v. op. Met één medewerker in dienst wordt gewerkt vanuit Eindhoven. Het jonge bedrijf profiteert optimaal van de opkomst van de prefab bouw in de jaren tachtig en negentig. Bouwen wordt steeds meer een assemblageproces waarbij de juiste afdichtings- en voegtechniek onontbeerlijk is. Al snel verhuist het bedrijf naar een groter pand gelegen aan de Virginia Woolflaan 6 in Eindhoven.

ATB b.v. houdt nauw contact met haar opdrachtgevers. Daardoor heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een volwaardige partner voor de bouw wereld op het gebied van applicaties. ATB b.v. is gestart met afkitten van badkamers, keukens en toiletten. ATB b.v. is zich gaan specialiseren in alle voorkomende applicaties, van badkamer tot de meest ingewikkelde afdichtingen zoals vloeistofdicht, brandwerend, epoxy, brug of slabvoegen, etc..

ATB b.v. is zich daarnaast gaan specialiseren in innovatie en onderhoudswerkzaamheden. Bij al onze producten en diensten staat uiteraard de zorg voor het milieu hoog in het vaandel.

ATB b.v. is uw partner in afdichtings technieken

tony pauly