Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages in badkamers. Ongeveer 98% van de lekkages kunnen wij verhelpen zonder hak & breekwerk.
Ook voor het herstellen van de gevolgschades kunt U bij ons terecht.
Desgewenst kunnen wij voor U het hele pakket of een gedeelte ervan regelen, helemaal naar Uw persoonlijke wensen.
Wanneer de lekkage of de gevolgschade het vereist, halen wij er zeer deskundige vakmensen bij zoals loodgieter, tegelzetter, stukadoor, schilder, elektricien, timmerman enz. Hierdoor zijn wij in staat de lekkage, en indien gewenst, ook de gevolgschade zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Door onze jarenlange ervaring in het opsporen en repareren van lekkages in badkamers zijn wij ook gespecialiseerd in het voorkomen van lekkages in nieuwe badkamers en in badkamers waarin wij de oude kitvoegen vervangen.

Om een inloopdouche goed waterdicht te krijgen, kun je het beste de voegen rondom de vloer vrijslijpen en frezen, zodat de zijkanten van de vloertegels ontdaan worden van eventuele specie, inwasmortel, lijm- en kimbandresten.

Dit moet ook rondom het putje of een drain (langwerpige afvoergoot), maar nu met een afmeting van 4 mm breed en 10 mm diep. Hierdoor krijgen we zuivere hechtingsvlakken op de zijkant van de tegels en het putje of de drain. Daarna worden alle aanwezige voegen nagekeken, schoon gemaakt en indien nodig geprimerd.

Hierna kunnen wij aanbrengen, afhankelijk van de situatie een overschilderbare kit of een flexibele sanitair kit  van een uitmuntende kwaliteit, die zeer goed schimmelwerend is. De kitvoeg wordt glad en strak afgewerkt. Daarbij maken wij gebruik van een professioneel afgladmiddel.

Voor de gemiddelde badkamer kunnen wij dit in een dag oplossen door de kitvoegen er uit te snijden en opnieuw af te dichten. Hierbij is het niet nodig om de tegels of sanitair te vervangen! U kunt weer gebruik maken van de badkamer een dag na het kitten.

Opbouw van de kosten

Bij het opsporen en repareren van lekkages in badkamers, het vervangen van kitvoegen in sanitaire ruimtes en bij kleinere opdrachten, bijv. een woning met een kleine hoeveelheid kitwerk, badkamer, wc, keuken e.d. werken wij in regie.

D.w.z. wij brengen de reistijd (van kantoor tot werkplek en terug) + de werktijd  +  het gebruikt materiaal  in rekening.

De kosten zijn € 50,00 per manuur + € 9,85 per koker/tube kit + evt. gebruikt  klein materiaal.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW  en 2% milieuheffing.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle voorkomende kitwerkzaamheden + het vervangen van alle voorkomende  kitvoegen +  het opsporen en repareren van lekkages in badkamers.

Voor vragen uwerzijds kunt u ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-50671818.

Heeft u interesse wilt u dan de volgende informatie mailen naar info@atbbv.nl.

  • De adresgegevens inclusief postcode van het werk.
  • De telefoonnummers van U en Uw partner waarop jullie overdag en ’s avonds te bereiken zijn.
  • De dagen + tijdstrajecten waarop het jullie het beste uitkomt.
  • Indien mogelijk foto`s van de verschillende situaties