Artikelen

A.T.B. b.v. bestaat al 30 jaar en heeft zich gespecialiseerd in afdichtingstechnieken zoals, opsporen en repareren van lekkages in badkamers en het vervangen en aanbrengen van alle voorkomende kitvoegen. Dit alles doen wij bij particulieren, woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Door ervaring, vakbekwaamheid en samenwerking met onze adviseurs kan worden voldaan aan de specifieke eisen die door u worden gesteld.

A.T.B. b.v. is dé kennispartner voor bouwend en installerend Nederland op het gebied van afdichtingen.
De vakmensen van A.T.B. b.v. staan u bij in alle fasen van het bouwproces. Van ontwerp tot oplevering. En indien gewenst ook nog daarna. A.T.B. b.v. neemt u zorgen uit handen, denkt mee, adviseert, realiseert én verzorgt periodieke inspecties en onderhoud.

-        A.T.B. b.v. is gespecialiseerd in het professioneel afdichten van sanitaire ruimtes van eenvoudig tot en met de meest gecompliceerde. Wij staan garant voor een exclusief aangebrachte kitvoeg en een waterdichte oplossing. Bovendien maken wij gebruik van kleur- en voegstalen bij de keuze voor de juiste kleuren van de diverse kitvoegen. Verschillende kleurcombinaties zijn mogelijk. Standaard hebben wij alle voorkomende kleuren bij ons. Indien gewenst kunnen we ook RAL-kleuren tegen een meerprijs leveren.

-        A.T.B. b.v. is ook deskundig in het opsporen en repareren van lekkages in badkamers.

-        A.T.B. b.v. kan alle producten van de bekende producenten leveren en aanbrengen volgens de geldende voorschriften.

Als gerenommeerd en meedenkend bedrijf mag u van ons klantgericht advies verwachten, zoals advies in de juiste toepassing van primers, vulband en kitten evenals de juiste keus in kleuren. Hierbij kunt u van ons ook de juiste applicatie verwachten.

Voor informatie over advies, prijzen en documentatie van producten kunt u ons benaderen via de contactpagina.

U bevindt zich hier: Home